Witajcie nejszynowa szlachto!
Zbliża się koniec tego popiepszonego roku więc czas na podsumowanie ostatniego zlotu i wpisanie go w dział historii
https://www.nbanation.pl/forum/index.php?topic=3149.msg35782;topicseen#new jak również jest to pora na przygotowania do kolejnego już 8 zlotu maniaków "Enbijejki"
Mamy 1 chellenge - Aby pobić rekord i żeby było nas więcej niż ostatnio.
Przydałby się też dłuższy pobyt ale to już wiem że ciężko będzie ogarnąć większości z Nas i posypały by się rozwodziki

Miejsca zmieniać nie będziemy bo nigdzie nie będzie nam tak dobrze jak w Sulejowie.
Niestety Roman nie jest pewny przyjazdu na zlot

(chodź ja twardo wierzę że nie pozwoli mi samemu liderować w liczbie odbytych zlotów) dlatego potrzebny jest organizator zlotu czyli osoba która zadzwoni, zarezerwuje noclegi i jamę oraz pozbiera zaliczki.
Może ktoś z młodzieży ?
Ja ze swojej strony tradycyjnie mogę pomóc przy produkcji pamiątek czy gadżetów(projekt z Cezarem, pozbierania kasy i zamówienie).
Co do terminu zlotu to moja propozycja jest taka aby wybierać daty które nam na pewno nie pasują zamiast terminów które pasują. Kiedyś już tak robiliśmy i wydaje mi się że tak będzie lepiej za względu na to iż naszym celem jest aby umożliwić przyjazd jak największej liczbie nejszynowców i wyeliminować daty które na bank nie pasują. Dla tych co są "elastyczni" terminowo to nic nie zmieni - Mogą nic nie wpisywać
Proponowane daty:
6-9.05
13-16.05
20-23.05
27-30.05
3-6.06
10-13.06
17-20.06
Wygra data która ma najmniej przeciwskazań a jak będzie ich kilka to wybieramy pierwszą opcję!
Co do organizatora to podobnie jak się zgłosi większa liczba chętnych (HEHE) to się podzielą robotą - Ktoś zamówi ośrodek a drugi halę jak to Geso ostatnio dobrze robił. Kwestia dogadania się. Dobrze by było aby organizator od razu zapytał czy jest wolny termin który wspólnie ustalimy żeby był czas na ewentualną zmianę daty lub po prostu wtedy wybierzemy drugi termin który miał najmniej głosów na NIE. Więcej info jak być wzorowym organizatorem u Długiego

Liczymy głosy jawne
Wpis ma wyglądać tak:
1. Daty które mi NIE PASUJĄ to:
(Jeśli wszystko pasuje nie wpisujemy nic)
2. Czy chcesz pomóc w organizacji zlotu: TAK chce
(I tu dobrze aby wszyscy wpisali takie odpowiedzi)

1. Daty które mi NIE PASUJĄ to:
20-23.05
2. Czy chcesz pomóc w organizacji zlotu: YES