PG: RAJON RONDO ** / LONZO BALL***SG: BRADLEY BEAL** / LOU WILLIAMS** / DE'ANTHONY MELTON**** / AVERY BRADLEY *****SF: KAWHI LEONARD*** / R.J.BARRETTPF: PAUL MILLSAP / WENDELL CARTER jr**/ MARVIN BAGLEY III***C: HASSAN WHITESIDE* / MARC GASOL / IAN MAHINMI*GOBERT & FOURNIER za HOLIDAY I WHITESIDE (BOSTON)
**LEONARD, RONDO, OKOGIE, BROGDON za BEAL, PAUL GEORGE, LOU WILLIAMS (SAN ANTONIO, CHICAGO, NEW YORK)
***LEONARD, HOLIDAY, ANDERSON za LEONARD, BALL, BAGLEY III (SPURS)
**** DAVIS za MELTON ( BLAZERS)
***** JOE INGLES za AVERY BRADLEY (LAKERS)
Witamy w Utah w świecie mormonów, neonów świateł i pogubionych telefonów. Witamy szczególnie nowego trenera, jak go zlekceważysz, to przegrasz do zera. A teraz słów kilka o niedawnym drafcie, jak podebrałem wam gościa, to was mam na starcie.
Wysoki trzeci pik dał mi moc na karcie, wybrałem z nim
Leonarda, co na łuku będzie jak żołnierz na warcie. Coś tam ustrzeli, czasem coś pobroni, twój szuter będzie czuł się jak z giwerą przy skroni. Do pierwszego pika dodałem
Gobercika. Broni, zbiera, skacze, aż niejeden rywal po meczu w szatni płacze.
Malcolm Brogdon zasila mój zespół jako trzeci, zostawisz go wolnego, trójka z rogu leci. Srebrne badge posiada, znajdziesz tam dimera, jak koledze poda - bierze cię cholera. Na rozgrywającego wziąłem murzynka małego, nader szybkiego jak boski Don Diego. To
Eric Bledsoe, co postrach u rywala wzbudza, strasznie szybki grajek, więc po piku raczej uciec się nie uda. Piłkę wyłuskuje z ręki, jak gospodyni jajka, mając kogoś takiego, to poprostu bajka.
Blake Griffin - rudy murzyn do piąteczki wskoczył, nie było kogo wybrać i się napatoczył. Z góry niczym piorun potrafi zap....ić, lecz na zbiórce trzeba go mocno podszkolić.
Patrze w kartę graczy co mi pozostali, sami kozak gracze, co dobrze w kosza grali. Np taki
Rondo co jeździ starą Hondą.
Efektowne pasy rozdaje po rogach, jest przy tym zwinny i umie stać na nogach. Obok niego w szeregu stoją
Millsap i młodszy z
Gasoli, trzyma się gość dobrze, bo nie pije coli. Rzucać też potrafi osiemtrzy jest trója, a pod samym koszem nie zrobisz go w ch....a. Dalej
Kyle Anderson zwinny jak gazela, zanim został graczem grywał po weselach. Zbierze rzuci poda - ponoć na tik-toku pisała sama Doda. To chyba na tyle, moich graczy znacie, jeszcze
Evan Fournier Dela ty wariacie. Przeca kiler z niego-obsypany w złocie, daj mu metr wolnego i jesteś w kłopocie.
Tak oto wygląda mormoñska ekipa,
wszystko dzięki temu, żem miał high pika. W finał konferencji zamierzam ja wchodzić, Czarny z mr Gotem proszę z drogi schodzić, a w swej lodóweczce szampan dla mnie chłodzić